Beschrijving

3mm goudkleurige acryl kralen

De leukste en populaire kralen in ons assortiment zijn natuurlijk de acryl kralen. Ze zijn niet alleen heel kleurrijk en vrolijk, maar ook in diverse soorten en maten te verkrijgen, waardoor ze voor elke sieraad te gebruiken zijn. Combineer deze vrolijke acryl kralen bijvoorbeeld met rocailles voor een echte vrolijke look of mix en match ze met facetkralen, waardoor je sieraad wat meer luxe uitstraalt. Zo ook deze 3mm goudkleurige acryl kralen.

Wij hebben altijd een leuk en uitgebreid assortiment met acryl kralen. Bij acryl kralen kun je rekenen op fijne kralen die licht van gewicht zijn en altijd voordelig geprijsd. Je kunt kiezen uit vele soorten, maten en kleuren. Wat ga jij maken met onze acryl kralen?

Omdat er zoveel verschillende soorten kralen van acryl zijn, kun je er echt alle kanten mee op. Weet jij al wat je wilt gaan maken met acryl kralen? Acryl kralen rijgen is voor iedereen mogelijk met ons bijpassende draad en/of elastiek. Maak er leuke armbandjes mee, een vrolijke ketting of een gave sleutelhanger. Neem voor het laatste voorbeeld ook een kijkje bij onze sleutelhangers. Omdat acryl kralen niet zwaar zijn hebben ze een uitstekend draagcomfort en zijn ze daardoor geschikt voor allerlei projecten.

In een aparte categorie vind je ook onze andere hele populaire kralen van acryl: letterkralen! Combineer onze acryl kralen met letterkralen én polymeer kralen voor de ultieme sieraden trend. Deze gouden combinatie is vrolijk, hip en een echte eye catcher om te zien.

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis