Beschrijving

Prachtige 6mm Lavasteen natuursteenkralen

Maak unieke sieraden met een spirituele betekenis met de 6mm Lavasteen natuursteenkralen  van Creabeads. Perfect voor het creëren van armbanden en halskettingen die bij iedere outfit passen. Ontdek de magie van deze prachtige edelsteen en geef je creaties een bijzondere touch. Bestel nu jouw 6mm Lavasteen natuursteenkralen  en laat je inspireren door de betoverende energie die ze uitstralen.

Omdat er zoveel verschillende soorten natuursteenkralen zijn, kun je er echt alle kanten mee op. Weet jij al wat je wilt gaan maken met deze 6mm Lavasteen natuursteenkralen ? Rijgen is voor iedereen mogelijk met ons bijpassende draad en/of elastiek. unieke sieraden met een spirituele betekenis met de 6mm Lavasteen natuursteenkralen . Neem voor het laatste voorbeeld ook een kijkje bij onze sleutelhangers. Omdat natuursteenkralen een prachtige natuurlijke uitstraling hebben, kunnen ze daardoor in allerlei projecten gebruikt worden.

In een aparte categorie vind je ook onze andere hele populaire kralen! Combineer deze leuke 6mm Lavasteen natuursteenkralen  bijvoorbeeld met onze speciale kralen voor de ultieme sieraden trend. Deze gouden combinatie is prachtig, trendy en een echte eyecatcher om te zien.


Wel 100+ producten voor 1 euro bij de leukste online kralenwinkel op Urk!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Disclaimer: Onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts.