Beschrijving

8mm armband citrien (Gebrand) (17cm)

Deze 8mm armband citrien (Gebrand) is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. Deze 8mm armband citrien (Gebrand) is geschikt voor een 17cm polsmaat en is vervaardigd van echte natuursteen kralen.

Volgens bepaalde geloven hebben edelstenen bepaalde werkingen. Optimisme en vreugde. Op spiritueel niveau wordt gebrande citrien geassocieerd met het bevorderen van optimisme, vreugde en een positieve houding ten opzichte van het leven. Het kan helpen om negatieve gedachten en emoties te transformeren naar positieve en constructieve energie.

Deze 8mm armband citrien (Gebrand) is een prachtige manier om spirituele energie samen met een modieus ontwerp, welke bij elke outfit past, te dragen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor elke gelegenheid. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf  een positieve verandering in zijn leven wil geven.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & CandlesHet Creahuis