Beschrijving

Ontdek de mystieke schoonheid en kracht van onze 8mm Labradoriet natuursteen kralen. Met hun betoverende kleurschakeringen en intrigerende iriserende glans zijn deze kralen niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ze ook een diepe spirituele betekenis met zich mee.

Elke kraal is een uniek geschenk van Moeder Natuur, met zijn eigen kenmerkende patronen en variaties die de rijke diversiteit van de natuurlijke wereld weerspiegelen. Labradoriet staat bekend om zijn beschermende en spirituele eigenschappen, en wordt vaak gebruikt om een schild van bescherming te creëren tegen negatieve energieën en om verbinding te maken met hogere spirituele krachten.

Door de iriserende glans wordt Labradoriet vaak geassocieerd met het openen van het derde oog chakra, waardoor intuïtie en spirituele inzichten worden versterkt. Het wordt ook beschouwd als een steen van transformatie, die helpt bij het bevorderen van persoonlijke groei en het doorbreken van belemmerende patronen.

Of je nu een ervaren sieradenmaker bent of gewoon op zoek bent naar een krachtig stuk natuursteen, onze 8mm Labradoriet kralen bieden een tijdloze schoonheid en een diepgaande spirituele werking voor al je creatieve projecten.

Laat je betoveren door de magische kracht van onze Labradoriet kralen. Bestel vandaag nog en ervaar de verbazingwekkende schoonheid en spirituele kracht die deze natuursteen te bieden heeft!


Wacht niet langer en ontdek de wereld van betaalbare creativiteit bij de leukste online kralenwinkel op Urk. Begin vandaag nog met winkelen en geef je projecten de finishing touch die ze verdienen!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Neem rustig eens een kijkje tussen het mega aanbod