Beschrijving

8mm power armband Tijgeroog/Zwart Obsidiaan/Hematiet

Deze 8mm power armband Tijgeroog/Zwart Obsidiaan/Hematiet is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. De 8mm power armband Tijgeroog/Zwart Obsidiaan/Hematiet is geschikt voor een 17cm polsmaat en is vervaardigd van echte natuursteen kralen. Deze armband bestaat uit drie soorten natuursteen namelijk: Tijgeroog, Zwart Obsidiaan en Hematiet.

Volgens bepaalde geloven hebben edelstenen bepaalde werkingen. Deze 3 stenen samen geven een Drievoudige bescherming.

  • Zo is Tijgeroog een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Het helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken.
  • Zwarte obsidiaan is een sterk inzicht gevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.
  • Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen.

Deze 8mm power armband Tijgeroog/Zwart Obsidiaan/Hematiet is een prachtige manier om spirituele energie samen met een modieus ontwerp, welke bij elke outfit past, te dragen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor elke gelegenheid. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf is of voor iemand die een positieve verandering in zijn leven wil.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & CandlesHet Creahuis