Beschrijving

Ervaar de natuurlijke pracht van onze 8mm Rutielkwarts kralen. Met hun schitterende gouden naaldachtige insluitsels tegen een achtergrond van helder kwarts, stralen deze kralen een unieke en betoverende schoonheid uit.

Elke kraal is een uniek kunstwerk van Moeder Natuur, met zijn eigen karakteristieke patronen en variaties die de diepte en diversiteit van de aardse elementen weerspiegelen. Rutielkwarts staat bekend om zijn energetische eigenschappen die worden geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei, het versterken van intenties en het aantrekken van positieve energieën.

Of je nu een ervaren sieradenmaker bent of gewoon op zoek bent naar een vleugje natuurlijke pracht, onze 8mm Rutielkwarts kralen bieden een tijdloze elegantie en een spirituele uitstraling voor al je creatieve projecten.

Laat je betoveren door de mystieke schoonheid van onze Rutielkwarts kralen. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje magie toe aan je creaties!


Wacht niet langer en ontdek de wereld van betaalbare creativiteit bij de leukste online kralenwinkel op Urk. Begin vandaag nog met winkelen en geef je projecten de finishing touch die ze verdienen!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Neem rustig eens een kijkje tussen het mega aanbod