Beschrijving

Ontdek de delicate schoonheid en liefdevolle energie van onze 8mm Strawberry Kwarts natuursteen kralen. Deze unieke kralen zijn niet alleen visueel betoverend, maar dragen ook diepgaande betekenissen met zich mee.

Elke kraal is een uniek geschenk van Moeder Natuur, met zijn eigen kenmerkende patronen en variaties die de rijke diversiteit van de natuurlijke wereld weerspiegelen. Strawberry Kwarts staat bekend om zijn zachte, roze kleur en wordt geassocieerd met liefde, compassie en emotioneel welzijn.

Deze prachtige kralen kunnen helpen bij het bevorderen van liefdevolle energie, het openen van het hartchakra en het versterken van verbindingen in relaties. Ze worden ook geassocieerd met het bevorderen van innerlijke vrede, harmonie en zelfacceptatie.

Of je nu een ervaren sieradenmaker bent of gewoon op zoek bent naar een stukje natuurlijke schoonheid met helende eigenschappen, onze 8mm Strawberry Kwarts kralen bieden een tijdloze elegantie en een diepgaande spirituele werking voor al je creatieve projecten.

Laat je inspireren door de liefdevolle energie van onze Strawberry Kwarts kralen. Bestel vandaag nog en ervaar de helende kracht en emotionele balans die deze prachtige natuursteen te bieden heeft!


Wacht niet langer en ontdek de wereld van betaalbare creativiteit bij de leukste online kralenwinkel op Urk. Begin vandaag nog met winkelen en geef je projecten de finishing touch die ze verdienen!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Neem rustig eens een kijkje tussen het mega aanbod