Beschrijving

Cederhouten kralen 8mm

Bij Creabeads kun je veel verschillende natuurlijke kralen kopen. Je hebt keuze uit de prachtige amethist kralen, maar ook diverse houten kralen zijn verkrijgbaar in onze webshop. Zo kun je voor iedere outfit een bijpassende armband of halsketting maken. Met de cederhouten kralen 8mm maak je bijzondere sieraden met een spirituele betekenis.

Ceder is sterk aardend met een verzachtende en zuiverende werking. Hij geeft kracht en waardigheid, kalmeert en verdiept de ademhaling. Ceder werkt verwarmend en troostend bij moeilijke levensomstandigheden. Stabiliseert krachten die uit hun evenwicht dreigen te raken. Ceder wordt vaak gebruikt als afrodisiacum bij angstige en depressieve mensen. Ceder is verwarmend, versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het loslaten van de door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen. Ceder kan ons helpen een gevoel van evenwichtigheid en een gevoel dat wij ons eigen leven beheersen, te ontwikkelen en te handhaven.

Dit zijn losse houten kralen. De kralen zijn 8mm groot. Ideaal om bijvoorbeeld je eigen mala, armband of ketting te maken. Let op; dit zijn alleen losse kralen, het product komt dus zonder koordje. De kralen zijn leuk te combineren met andere kralen.

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis

Disclaimer: Onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts.