Beschrijving

Chakra levensboom in Hart

Deze Chakra levensboom in Hart is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. De ketting is ca. 60cm lang (verlengbaar +- 5cm) en is vervaardigd van Natuursteen en metalen draad. De hanger heeft de vorm van een hartje met de beeltenis van de levensboom, met de 7 chakra edelstenen, gevlochten aan dit unieke hart, die is bevestigd aan de ketting.

Volgens bepaalde geloven hebben edelstenen bepaalde werkingen. In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig die bekend staan als chakra’s.
Alle chakra`s hebben elk hun eigen kleur en deze kleuren vind je terug in deze prachtige levensboom.

Deze ketting met Chakra levensboom in Hart is een prachtige manier om spirituele energie bij je te hebben en tegelijkertijd een mooi sieraad te dragen. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf is of voor iemand die een positieve verandering in zijn leven wil.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & CandlesHet Creahuis