Beschrijving

Luxe Geknoopt Armbandje Creme met schelpen

Dit leuk en luxe Geknoopt Armbandje  creme met schelpen is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. De Geknoopt Armbandje creme met schelpen is geschikt voor een 19cm (+ 5cm) polsmaat en is vervaardigd van echte schelpen.

Volgens bepaalde geloven hebben schelpen bepaalde werkingen. Schelpen staan symbool voor belangrijke aspecten van het leven als geboorte, seksualiteit en dood. Schelpen en parels symboliseren de wateren en de maan. De gelijkenis van de tweekleppige schelp met de vulva speelt een grote rol in deze symboliek.

Deze luxe Geknoopt Armbandje creme met schelpen is een prachtige manier om spirituele energie samen met een modieus ontwerp, welke bij elke outfit past, te dragen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor elke gelegenheid. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf  een positieve verandering in zijn leven wil geven.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis