Beschrijving

Optimaliseer uw sieradencreatie met ons Kralenbord voor Armbanden – Grijs 26 x 34,5 cm

Ons kralenbord is een onmisbaar hulpmiddel voor elke sieradenmaker, speciaal ontworpen voor het vervaardigen van prachtige armbanden. Met een handige afmeting van 26 x 34,5 cm en een stijlvolle grijze kleur biedt dit bord de perfecte ruimte om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt ons kralenbord een stabiele en georganiseerde werkruimte waarop u uw kralen moeiteloos kunt rangschikken. De handige afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om voldoende ruimte te bieden voor het creëren van armbanden, terwijl het bord toch compact genoeg is om gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is.

Met ons kralenbord voor armbanden kunt u efficiënt werken aan uw sieradenprojecten en met precisie de juiste lengte bepalen voor uw armbanden. Voeg dit bord toe aan uw sieradenbenodigdheden en ervaar het verschil dat het maakt in uw creatieve proces.

Bovendien wordt het bord geleverd met een extraatje – de vierde foto is van Mirte Voortmans, waardoor u een extra vleugje inspiratie krijgt voor uw ontwerpen.

Optimaliseer uw sieradencreatie met ons Kralenbord voor Armbanden. Bestel vandaag nog en maak van uw sieradenprojecten een succes!


Op zoek naar geweldige koopjes? Bij de meest charmante online kralenwinkel op Urk hebben we een schat aan mogelijkheden voor slechts 1 euro! Of je nu op zoek bent naar jouw favoriete kralen of gewoon iets leuks en handigs wilt vinden, wij hebben het allemaal.

Met altijd meer dan 100 artikelen voor 1 euro in ons assortiment, vind je bij ons precies wat je zoekt. Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart ontvang je zelfs gratis producten wanneer je grotere hoeveelheden aanschaft. Bij ons geldt de volgende aantrekkelijke aanbieding:

1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,- | enz….

Het wordt niet beter dan dit!

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan snel een kijkje op onze inspiratiepagina voor creatieve ideeën of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de schatten die op jou liggen te wachten bij onze online kralenwinkel op Urk!