Beschrijving

Luxe halsketting van Natuursteen Agaat Kralen

Deze Luxe halsketting van Natuursteen Agaat Kralen is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. De ketting is ca. 45cm lang (verlengbaar +- 5cm) en is vervaardigd van Natuursteen kralen. De ketting is geknoopt en heeft prachtige AAA-kwaliteit agaat kralen.

Volgens bepaalde geloven hebben edelstenen bepaalde werkingen. Zo werk Agaat aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Deze Luxe halsketting van Natuursteen Agaat Kralen is een prachtige manier om spirituele energie bij je te hebben en tegelijkertijd een mooi sieraad te dragen. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf is of voor iemand die een positieve verandering in zijn leven wil.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis