Beschrijving

Top Kwaliteit Paars Lint met wit hartjes

Ontdek ons nieuwe Paars Lint met wit hartjes! Met een lengte van 1 meter heb je meer dan voldoende om 3 armbandjes te maken en is het perfect voor allerlei sieradenprojecten en sleutelhangers. Met dit Paars Lint met wit hartjes kun je gemakkelijk je eigen DIY-creaties maken. Het is van topkwaliteit en het trendy ontwerp zorgt ervoor dat het bij elke stijl past. Dit lint is ideaal als rijgmateriaal en kan ook gecombineerd worden met andere onderdelen om unieke ontwerpen te creëren. Ontdek ons assortiment vandaag nog in onze shop en start met het maken van prachtige sieraden en accessoires!

Probeer ons nieuwe assortiment kralen in verschillende maten en kleuren! Met een breed scala aan opties, kun je eindeloos combineren en unieke sieraden creëren. De kralen zijn van hoge kwaliteit en perfect voor armbanden, kettingen en oorbellen. Voeg wat kleur en persoonlijkheid toe aan je accessoires met deze prachtige kralen. Bezoek onze winkel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je eigen stijl te uiten. Begin je nieuwe sieradenavontuur en maak iets speciaals!


Wel 100+ producten voor 1 euro bij de leukste online kralenwinkel op Urk!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-