Beschrijving

Vind de leukste Schelpkralen halve maan bij de leukste online kralenwinkel op Urk

Deze vrolijke, prachtige witte schelp kralen in de vorm van een halve maan geven jouw sieraden zeker weten een unieke zomerse look. Ze zijn niet alleen heel prachtig en vrolijk, maar ook in diverse soorten en maten te verkrijgen, waardoor ze voor elke sieraad te gebruiken zijn. Combineer deze vrolijke kralen bijvoorbeeld met polymeerklei, rocailles of met acryl kralen voor een echte vrolijke look of mix en match ze met facetkralen, waardoor je sieraad wat meer luxe uitstraalt.

Koop deze leuke Schelpkralen halve maan bij de leukste online kralenwinkel op Urk.

Deze kralen zijn gemaakt van een natuurlijk product. Hierdoor kunnen de kleuren en maten onderling iets van elkaar verschillen.

In een aparte categorie vind je ook onze andere hele populaire kralen van acryl! Combineer deze leuke kralen met onze acryl kralen voor de ultieme sieraden trend. Deze gouden combinatie is vrolijk, hip en een echte eyecatcher om te zien.

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis