Workshops

Workshop sieraden maken

Ga met ons mee op reis in de wereld van sieraden maken en neem deel aan een creatief avontuur waarbij we je aan de hand van voorbeelden kennis laten maken met verschillende technieken en uitleg geven hoe je deze toe kunt passen. De invulling van jouw avontuur bepaal je zelf. Wil je aan de slag met rijggaren en knooppincet? Of werk je liever met de verschillende tangen om jouw creatie vorm te geven? Na de uitleg kies je een techniek en zoek je zelf je kralen en onderdelen uit.

Als reisleider geven we je informatie over de verschillende technieken en kralen en kun je vertrouwen op onze adviezen om tot een combinatie te komen die past bij jouw stijl en wensen. Tijdens het maken van je sieraad kun je rekenen op verdere uitleg.

Deze creatieve reis kan alleen maar slagen wanneer jouw avontuur eindigt met een sieraad dat helemaal af is volgens jouw wens. Daar helpen wij jou mee. Ook wanneer je van jezelf denkt dat je wat minder creativiteit in je hebt. Het door jou gemaakte sieraad is een souvenir, een sieraad met een verhaal. Daar heb je nog lang plezier van.

img_0112-e1509221342678
40oddsidecoffee

Gezellig in groepsverband

Je kunt dit creatieve avontuur gezellig in groepsverband beleven. Reserveer dan een van onderstaande workshops. Het Minimaal aantal personen voor het reserveren van een workshop staat vermeld bij de Workshop. Gewoon op afspraak! We hanteren geen vaste tijden.

Geschikt voor onder andere:

♥ Zussendag
♥ Bedrijfsuitjes
♥ Kinderfeestje
♥ Vriendinnendag
♥ Vrijgezellenfeest
♥ Moeder & Dochter activiteit
♥ Oma & Kleindochter activiteit

Als je speciale wensen hebt, laat dit ons dan weten, maatwerk is mogelijk.

“All-in” workshops

Wij houden van een compleet verzorgde reis. Daarom zijn alle workshops “all-in”. Dat wil zeggen dat wij voor koffie, thee of fris en wat lekkers zorgen en dat de kralen* en materialen* bij de prijs zijn inbegrepen. Zo geniet je onbezorgd van jouw creatieve avontuur.

* Op basis van fair-use.

Het is altijd mogelijk om aan het eind van de workshop kralen en/of onderdelen te kopen.

pot-met-parels
Workshop

€ 29,50

Groepsverband

minimaal 3, maximaal 6 personen


All-in*

2,5 uur

Kinderworkshop

€ 14,50

Groepsverband

minimaal 2, maximaal 8 kinderen


All-in*

1,5 uur

Moeder & Dochter

€ 19,50

Groepsverband

Gezellig samen. maximaal 6 personen


All-in*

1,5 uur

Vrijgezellenfeestje

€ 32,50

Compleet met VIP-ontvangst & kroon.

Gezellig samen. maximaal 8 personen


All-in*

3,5 uur