Beschrijving

Leuke 3mm rocailles palace blue

Rocailles zijn kleine rocailles en verkrijgbaar in vele leuke kleurtjes en verschillende maten. Binnen ons assortiment vind je een ruim aanbod aan trendy kleuren die je kunt toepassen aan je zelfgemaakte armbandjes en kettingen. Ook deze leuke 3mm rocailles palace blue. Onze rocailles zijn beschikbaar in 2 mm, 3 mm en 4 mm. Welke maat je ook kiest, alle maten rocailles zijn ontzettend leuk om je eigen sieraden mee te maken. Probeer deze 3mm rocailles palace blue eens.

Wil je de beste kwaliteit kralen? Dan zijn onze “Designer Quality” kralen jouw match. Met “Designer Quality” duiden wij aan dat het product van uitstekende kwaliteit is en kun je rekenen op een langdurig kleurbehoud. Dit betekent overigens niet dat de “Designer Quality” kralen niet zullen verkleuren bij contact met water, parfum en crèmes. Zoals je misschien wel weet is het verzorgen van je sieraden altijd belangrijk en zul je ze daardoor langer kunnen dragen.

“Designer Quality” rocailles hebben bijna een identieke vorm en grootte waardoor ze t.o.v. de gewone rocaille kralen een strakker geheel geven aan je sieraden. De gewone rocailles zijn afwisselend van vorm en grootte en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en handige voordeelpakketten.

Ongekend populair op dit moment zijn de rocailles in allerlei vrolijke kleuren die gecombineerd worden met parels. Deze unieke combinatie kun je goed toepassen bij het maken van (korte) kettingen en chokers. Voor de parels kun je kiezen uit onze zoetwaterparels of glasparels. Je kunt het alleen bij Rocailles houden of je bevestigd er nog 1 of 2 mooie bedeltjes aan voor een trendy look. Werk je metaaldraad af met knijpkralen, buigringen en een slotje.

Een ander ontzettend leuk voorbeeld zijn rocailles en parels geregen op elastiek waarmee je super leuke sets met sieraden kunt maken! Kijk voor meer leuke ideetjes snel op onze inspiratiepagina.

Het lijkt misschien niet een combinatie waar je als eerste aan denkt, maar de samenstelling van deze leuke 3mm rocailles palace blue met 4mm natuursteen kralen zal je verrassen! Je kunt deze twee soorten kralen toepassen bij een ketting, maar ook bij het maken van oorbellen.

Wel 100+ producten voor 1 euro bij de leukste online kralenwinkel op Urk!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Extra informatie

Gewicht 15 g