Over Ons

Online Kralenwinkel Creabeads

Kettingen, armbanden, oorbellen. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. Klassiek, eigentijds of gedurfd. Soms is het goed eens iets anders te proberen. Durf onderscheidend te zijn en je creatieve creaties te laten zien. Dat geeft energie en laat je stralen.

Onze online kralenwinkel bruist van de creativiteit en nodigt volop uit te ontdekken wat sieraden voor jou kunnen betekenen. Neem je tijd en beleef de magie van heel veel verschillende kralen en sieraden. Kies jij wat je altijd kiest of ga mee en ontdek een wereld met diverse prachtige mogelijkheden.

Ontdek samen met ons welke kralen en/of sieraden het beste bij je passen. Ervaar de kunst van het combineren, het brede assortiment in alle kleuren en alle maten, de creativiteit, de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht.

Ons Verhaal.

Hoi, Ik ben Maria, moeder van 3 prachtige kids. Een Jongen (dit is de rust zelf) en twee mooie dames (die zijn iets drukker…….). Zelf ben ik altijd bezig met iets creatiefs te ontdekken, maar mag ook graag een rustig moment voor mezelf inplannen. Nu de twee dames wat groter worden en verassend dezelfde creatieve mindset hebben als mij, zijn we vaak bezig met, vooral veel verschillende kleuren, kralen en/of andere hobbies.

Door deze gedeelde creatieve instelling hebben we besloten om een stapje verder te gaan en eind 2020 hebben we ons ingeschreven bij de KvK. Nu zijn we dan ook zo ver om zelf kralen te gaan verkopen ipv alleen de creaties.

Kwaliteit

Of het nu gaat over de samenstelling van het assortiment, het maken van sieraden of de kennisoverdracht tijdens de workshops, kwaliteit en professionaliteit staan altijd voorop.

Natuurlijk vergeten we de gezelligheid die hier bij hoort niet.

We zijn leergierig, innovatief en leggen de lat graag hoog. Met nieuwe creaties als resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan op instagram en/of facebook en neem rustig eens een kijkje in onze creatieve blog.

Onze Missie.

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor je hobby. Maak je keuze uit heel veel verschillende kralen en bedels.

Tijdens onze workshops delen we graag onze kennis met je. Onder deskundige leiding maak je kennis met verschillende technieken en worden de fijne kneepjes van het sieraden maken uitgebreid toegelicht.

assortiment kralen

Creabeads is de leukste online kralenwinkel op Urk.

Bij ons draait alles om jou individuele stijl.
Creativiteit & kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats.
En wij vinden dat winkelen leuk moet zijn.
♥ Prettig kennis maken ♥