Beschrijving

Stap binnen in de wonderlijke wereld van natuurlijke schoonheid met onze 8mm Peacock Agaat kralen. Deze prachtige natuurstenen kralen zijn een verbluffende weergave van de kleurenpracht van een pauwenstaart, met hun schitterende mix van diepblauwe, groene, en paarse tinten die samen een hypnotiserend geheel vormen.

Elke kraal is een uniek kunstwerk van Moeder Natuur, met zijn eigen unieke patronen en variaties die een verhaal vertellen van de diepten van de aarde. Peacock Agaat staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en wordt vaak gebruikt om balans en harmonie te brengen in lichaam en geest.

Of je nu op zoek bent naar een inspirerend element voor je sieradencreaties of gewoon een stukje natuurlijke pracht om te koesteren, onze 8mm Peacock Agaat kralen bieden een schitterende en betekenisvolle keuze.

Laat je betoveren door de schitterende pracht van onze Peacock Agaat kralen. Bestel vandaag nog en ontdek de tijdloze schoonheid en energetische kracht van deze bijzondere natuursteen!


Wacht niet langer en ontdek de wereld van betaalbare creativiteit bij de leukste online kralenwinkel op Urk. Begin vandaag nog met winkelen en geef je projecten de finishing touch die ze verdienen!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Neem rustig eens een kijkje tussen het mega aanbod