Beschrijving

Leuke Acrylkralen letter A wit/multicolor

De vrolijkste kralen in ons assortiment zijn natuurlijk de kralen van acryl. Ze zijn niet alleen heel kleurrijk en vrolijk, maar ook in diverse soorten en maten te verkrijgen, waardoor ze voor elke sieraad te gebruiken zijn. Combineer deze vrolijke Acrylkralen letter A wit/multicolor bijvoorbeeld met rocailles of met polymeerklei kralen voor een echte vrolijke look of mix en match ze met facetkralen, waardoor je sieraad wat meer luxe uitstraalt. Neem als voorbeeld deze gave en vrolijke Acrylkralen letter A wit/multicolor!

Omdat er zoveel verschillende soorten kralen van acrylkralen zijn, kun je er echt alle kanten mee op. Weet jij al wat je wilt gaan maken met deze Acrylkralen letter A wit/multicolor? Rijgen is voor iedereen mogelijk met ons bijpassende draad en/of elastiek. Maak er leuke armbandjes mee, een vrolijke ketting of een gave sleutelhanger. Neem voor het laatste voorbeeld ook een kijkje bij onze sleutelhangers. Omdat acrylkralen niet zwaar zijn hebben ze een uitstekend draagcomfort en zijn ze daardoor geschikt voor allerlei projecten.

In een aparte categorie vind je ook onze andere hele populaire kralen! Combineer deze leuke acrylkralen bijvoorbeeld met onze polymeerklei kralen voor de ultieme sieraden trend. Deze gouden combinatie is vrolijk, hip en een echte eyecatcher om te zien.


Wel 100+ producten voor 1 euro bij de leukste online kralenwinkel op Urk!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-