Beschrijving

Gave Kunststof Kauri schelpjes goudkleurig

Kunststof Kauri schelpjes goudkleurig zijn de perfecte aanvulling op uw creatieve projecten. Deze unieke plastic schelpen hebben een prachtige zilveren kleur die een vleugje elegantie toevoegt aan elk ontwerp of creatie. Of je nu armbanden, enkelbandjes of halskettingen maakt, deze Kunststof Kauri schelpjes goudkleurig zullen je creativiteit zeker inspireren. Met hun lichtgewicht en duurzame materiaal kunt u ze gemakkelijk in verschillende ontwerpen verwerken. Maak je klaar voor een creatieve reis en laat deze prachtige zilveren Kunststof Kauri schelpjes je artistieke inspanningen naar een hoger niveau tillen!

Combineer deze vrolijke Kunststof Kauri schelpjes goudkleurig  bijvoorbeeld met rocailles of met polymeerklei kralen voor een echte vrolijke look of mix en match ze met facetkralen, waardoor je sieraad wat meer luxe uitstraalt.

Maak er leuke armbandjes mee, een vrolijke ketting of een gave sleutelhanger. Neem voor het laatste voorbeeld ook een kijkje bij onze sleutelhangers. Omdat acrylkralen niet zwaar zijn hebben ze een uitstekend draagcomfort en zijn ze daardoor geschikt voor allerlei projecten.

In een aparte categorie vind je ook onze andere hele populaire kralen! Combineer deze leuke Kauri schelpjes bijvoorbeeld met onze polymeerklei kralen voor de ultieme sieraden trend. Deze gouden combinatie is vrolijk, hip en een echte eyecatcher om te zien.


Wel 100+ producten voor 1 euro bij de leukste online kralenwinkel op Urk!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-