Beschrijving

Rood vlindertje wens halsketting – make a wish

Dit rood vlindertje wens halsketting is een prachtige sieraad met symbolische betekenis. De ketting is ca. 40cm lang (verlengbaar +- 5cm) en is vervaardigd van RVS. De ketting heeft een opvallend blauwe vlinder charm die is bevestigd aan de ketting.

Volgens de oude legende, kan een vlinder een wens vervullen als je hem vangt en hem vrijlaat nadat je je wens hebt gedaan. Doe dit kettinkje om en doe een wens. Wanneer het bandje van de ketting doorslijt zal je wens uitkomen.

Deze ketting is een prachtige manier om een wens te doen en tegelijkertijd een mooi sieraad te dragen. Het blauwe vlinder charm symboliseert vrijheid, verandering en transformatie, en kan helpen om positieve veranderingen aan te trekken in je leven. Dit is een prachtig cadeau voor iemand die een speciaal iemand of zichzelf is of voor iemand die een positieve verandering in zijn leven wil.


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 zakje: € 1,- | 6 zakjes: € 5,- | 13 zakjes: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & CandlesHet Creahuis