Beschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Roze Basisset Sieradentangen

Upgrade je sieradenwerkplaats met onze hoogwaardige Roze Basisset Sieradentangen. Deze set bevat een combinatietang, rondbektang en kniptang, waardoor je alle essentiële gereedschappen bij de hand hebt om je creativiteit tot leven te brengen.

De combinatietang biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en precisie. Met zijn stevige grip en veelzijdige bekken kun je gemakkelijk draad snijden, buigen en vastgrijpen. Of je nu bezig bent met het maken van kettingen, armbanden of oorbellen, deze tang staat altijd paraat.

Voor gedetailleerd werk is onze rondbektang onmisbaar. De fijne, taps toelopende bekken maken het mogelijk om zelfs de meest delicate onderdelen van je sieraden te manipuleren. Of je nu kleine lussen maakt of delicate kralen vasthoudt, deze tang biedt de precisie die je nodig hebt voor een professioneel resultaat.

En last but not least, onze kniptang levert scherpe en nauwkeurige snedes. Met zijn krachtige grip en ergonomisch ontwerp is het een genot om mee te werken. Van het trimmen van overtollige draden tot het knippen van kettingen op maat, deze tang staat garant voor zuivere en professionele resultaten.

Dankzij hun opvallende zwart/rode ontwerp zijn deze tangen niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog in je werkplaats. Vervaardigd uit duurzame materialen en met een ergonomisch ontwerp, bieden ze comfort en betrouwbaarheid bij elke toepassing.

Kies voor kwaliteit, precisie en stijl met onze Roze Basisset Sieradentangen. Maak vandaag nog je sieradencreatieproces moeiteloos en onvergetelijk!

Bestel nu en laat je creativiteit schitteren!


Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt. Onze aanbieding: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Zoek je nog meer leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina of bezoek onze andere websites: Stones & Candles | Het Creahuis