Beschrijving

5 meter nylon koord goud

Op zoek naar hoogwaardig nylon koord met een vleugje glamour voor je projecten? Ontdek ons gouden 0,8mm dikke nylon koord van topkwaliteit! Met een royale lengte van 5 meter biedt dit koord eindeloze mogelijkheden voor zowel creatieve als praktische toepassingen.

Het prachtige gouden kleurenschema voegt een vleugje luxe toe aan je creaties, terwijl de 0,8mm dikte zorgt voor optimale stevigheid zonder dat het te omvangrijk wordt. Of je nu bezig bent met het maken van sieraden, het decoreren van ambachten, of het uitvoeren van reparaties, dit nylon koord is de perfecte keuze.

Ons nylon koord is zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen, waardoor het bestand is tegen slijtage, scheuren en weersinvloeden. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste hobbyist, dit nylon koord zal aan al je verwachtingen voldoen.

Bestel vandaag nog je 5 meter nylon koord goud van 0,8mm en geef je projecten een schitterende afwerking!


Wacht niet langer en ontdek de wereld van betaalbare creativiteit bij de leukste online kralenwinkel op Urk. Begin vandaag nog met winkelen en geef je projecten de finishing touch die ze verdienen!

Wat kun je vandaag de dag nog kopen voor 1 euro? Nou, bij de leukste online kralenwinkel op Urk is er ontzettend veel keus! Wij hebben altijd 100+ artikelen voor 1 euro. Daar zitten tal van jouw favoriete kralen bij en nog véél meer leuks en handigs. En dat is nog niet alles! Je krijgt zelfs gratis producten als je grotere hoeveelheden koopt.

Stapel je korting: 1 stuk: € 1,- | 6 stuks: € 5,- | 13 stuks: € 10,-

Neem rustig eens een kijkje tussen het mega aanbod!