Beschrijving

Super leuke en hippe paarse brillenkoord eindstukjes met een afmeting van 22x5mm.

Brillenkoordjes zijn weer helemaal hip deze zomer! Maak ze van kraaltjes door ze te rijgen met rocailles of gebruik ons jasseron. Verwerk gave kwastjes, pompons en/of schelpjes voor een extra zomers effect in je brillenkoord en werk ze af met deze hippe paarse brillenkoord eindstukjes!

Of het nu voor je dagelijkse bril, je lees- of zonnebril is, een brillenkoordje aan je bril is superhandig.
Zet je bril niet meer op je hoofd als je hem even niet nodig hebt, want dan kan hij niet alleen verbuigen, maar ook van je hoofd af vallen met alle gevolgen van dien. Bevestig het liever aan een leuke en hippe brillenkoord en laat je bril hier gewoon aan bungelen als je hem niet gebruikt.

Er zijn verschillende soorten koordjes, van heel eenvoudig tot ware kunststukjes. Ze worden dan ook steeds vaker niet alleen gebruikt omdat ze praktisch zijn, maar zeker ook als sieraad. Het bevestigen van je bril aan een koordje is heel gemakkelijk. Elk koordje heeft aan de uiteinden rubberen bandjes met een veertje in het midden. Je duwt eenvoudig het pootje van je bril door het rubbertje en trekt het vast met het veertje.

Zoek je leuke ideetjes, kijk dan snel op onze inspiratiepagina. We hebben ook verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. Kijk hier welke bij jouw past.

Ben je opzoek naar kant en klare brillenkoorden met natuursteen kralen, neem dan een kijkje op onze natuursteen website: www.stonesandcandles.nl